Senki nincs?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 05. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 05. csütörtök 22:03
Törölt felhasználó (4564862)

Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Tág és síkos a picsám. Kocsidban is ok vagy nálad vagy parkban, padnál. Kor, alkat mindegy!! Köcsög vagyok, kívánom a faszt!
Arcomra, számba mehet! Budapest, Nagyvárad Tér mellett vagyok. 24h-04h között elérhető vagyok. Ingyenes. Privi és tali!

Szekszárd környékén valaki esetleg van?
14.kerület Egressy tér környékén valaki?
Holnap de. Miskolc környékén valaki?
Holnap de. heves megye?
Privatba varok uzenetet.
Privatba varok uzenetet.
Most éjszaka szopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Tág és síkos a picsám. Kocsidban is ok vagy nálad vagy parkban, padnál. Kor, alkat mindegy!! Köcsög vagyok, kívánom a faszt!
Arcomra, számba mehet! Budapest, Nagyvárad Tér mellett vagyok. 24h-04h között elérhető vagyok. Ingyenes. Privi és tali!

Sopronban keresek egy kanos fiut aki szeretne egy fiút popoba kefelni, most ráérek
Szekszárd környékén valaki esetleg?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!
Ma este hajnalig Iváncsán vagyok
Valaki?
Szeretném ha valaki jól leápolna
Ha ügyes vagy akkor a popomat is megnyalhatod miközben vered a farkam
Ma este hajnalig Iváncsán vagyok

Valaki?
Szeretném ha valaki jól leápolna

Ha ügyes vagy akkor a popomat is megnyalhatod miközben vered a farkam

Miskolcon hajnal 2 utan, valaki akit autoban le szophatok?
Miskolc,Barcika környékén valaki!
Linz környéken valaki?
Ma délután szopnék! Akár már most is ha érdekel írj. XIII.
Most valaki bp?
Holnap 14 óra után valaki Győrben? Helyem sajnos nincs.
13kerbe felszopót keresek!
Nagy faszt keresek aki neha Kecskeméten atutazoban jol megbaszna! Szeretem a vastag faszt, nézd meg a videóim!
Vác Dunakeszi környékén?
Marcaliban kölcsönös farokverés?