mekkora a farkad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 14. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 09:54
Törölt felhasználó (4583522)

Miskolc vki?
Csak azt nem értem, hogy akkor minek ír? De ez van....
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 11:47

Nem csak neked, meg nekem, már sokaknak nem válaszolt. Kamugép a kedves GG tag
Sziasztok.Holnap 14.kerulet Árkád környékén valaki a Délelőtti órákban?
Hello Aktív bi Vagyok Szingli Passzív van itt Pest Vác Nográd Környékéről akinek van kocsija is tudd is jönni ???
:(

Sziasztok, debreceni értelmes ápolt pasit keresek aki néha megszopatna alaposan, szimpátia esetén meg is dughat. Én sportos ápolt srác vagyok. Tali csak nálam.
Nem csak neked, meg nekem, már sokaknak nem válaszolt. Kamugép a kedves GG tag
(Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer már én is írtam neki, nekem se válaszolt.
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 10:58

Igazán korrekt dolog, amikor elolvasod az üzenetet és arra sem vagy hajlandó, hogy egy 3 betűs szót leírj válaszként. "Nem"
Ma estére keresek kíváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,vagy hölgyet közös masztira vagy többre,csak az írjon aki el is jön!
Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van!Írj elérhetőséget!Köszönöm!
Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,helyem van!Írj elérhetőséget!Köszönöm!
Ma este valaki szopna Nyíregyházán Sóstón?
Igazán korrekt dolog, amikor elolvasod az üzenetet és arra sem vagy hajlandó, hogy egy 3 betűs szót leírj válaszként. "Nem"
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 10:29

Sziasztok!
Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni
(Budapest)

Dél és egy óra között kinézek a reptérre egy kicsit szórakozni. Hátha más is jár arra.
Sziasztok!
Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni
(Budapest)

Bi parok bpn. Aktiv vagyok
Helló
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 14. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 09:04
Törölt felhasználó (4695603)

Hello van itt paszív Pest Vác Nógrád környékéről akiknek van autója és jönni is tudna ???

Miskolc vki?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

nudizás, filmezés, hoki farokmasszázs vagy orál érdekelne valakit pesten? valaki vastag farokkal?
szopnék ma egy jót bp-n

Hello van itt paszív Pest Vác Nógrád környékéről akiknek van autója és jönni is tudna ???

Sziasztok délután valaki? Helyvan!!!