Ma estére Keresem partnerem egy kellemes ki kapcsólodásra
Budapestről kifelé a 3sz föúton közvetlenül a temető után jobra lévö szervízúton, szopnák holnap reggel 8 óra magasságában
Sziasztok! Este 10 után valaki benne lenne autos kalandban? Miskolc Dél, Mályi, Nyékládháza vonalon? Aktivat keresek.
Mezökövesd mellett bi pasikén pasikkal párokkal ismerkednék dzopàs dugás ! Diszkréció adott és ellvárt¡! Autóban , természetben is lehetséges!!
Sziasztok!Partnerem keresem csütörtök estére. Helyem van a VII.kerben.
Nyíregyházán ma este szopnák
Budapesten XI-ben keresek normálisat, bi passz.
Sziasztok.
Ma valaki este Nagykáta mellet?
Ma valaki este Nagykáta mellet?
Ma délben újpalotán borotváltat szopnék ...de szopatnék is ...
11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot hosszabb távra. Diszkréció maximális!!
43éves vagyok.
Privátba írj
43éves vagyok.
Privátba írj
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne ma Bp
Ha szopatnál vagy dugnál írj,hely van Bp.
AKTIV bisex pasit keresek
NYIREGYHAZA
Hely van
NYIREGYHAZA
Hely van
Sziasztok!
Most 7 végére 03.024-25 keresünk
Tapasztalt nemdohányzó szőrtelen normális BI UNI FÉRFIT esetleg ilyen tagú párt,de nem minden áron.Ne légy túl fiatal és túl idős se,mi molettek vagyunk.A hétvégén Zsóriba leszünk.
Most 7 végére 03.024-25 keresünk
Tapasztalt nemdohányzó szőrtelen normális BI UNI FÉRFIT esetleg ilyen tagú párt,de nem minden áron.Ne légy túl fiatal és túl idős se,mi molettek vagyunk.A hétvégén Zsóriba leszünk.
Balatonmária környékén bisex párok?
Sziasztok! Kispesten ma valaki?
Délelőtti órákban Szigetszentmiklóson kalandoznèk hasonló korú vagy fiatalabb úrral.
Sziasztok. Ma délután jön valaki a Magnumba?
Sziasztok! Vasárnap napközben Szekszárdon valaki egy kis bi kalandra....?
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!