Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Nógrád megyéből aktív férfi? Nagy intimmel?
Kaland ma valaki?
Kanos pasit keresek!
Kanos pasit keresek!
Bp-n valaki ma du.? Hely ok, de menni is tudok.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Szombathelyen most szép farkat szopnék
Sziasztok Nagykőrös és környékén valaki ?
Ismerkednék aktív perverz pasikkal , kedvelem ha szopatnak, pisilnek a számba , és szeretem ha videóznak közben
22 eves kivancsi hetero srac keres lanyosabb illetve szortelen passziv fiut hogy megtudhasssam milyen egy fiuval
Szopnék szopatnék Bp írj
ujpesten szopnek
Fehervaron bisex pasi, vagy srác közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ismerkednék kezdő bi, kíváncsi hetero pasikkal.
Olyat keresek, aki nem ma vagy holnap akár találkozni és 2 szónál többet képes írni.
Ritkán érek rá, akkor is főleg napközben.
Dumáljunk, aztán majd látjuk mi alakul.
Bp és környéke.
Olyat keresek, aki nem ma vagy holnap akár találkozni és 2 szónál többet képes írni.
Ritkán érek rá, akkor is főleg napközben.
Dumáljunk, aztán majd látjuk mi alakul.
Bp és környéke.
pilisvörösvár felé?

Ma este talizzunk budapest esztergom fél órára egy közös maszti???
Ma aktív aki esetleg rá ér…Kecskemet környéke ?
Valaki nem vágyik rá, hogy egy extrém kinézetű pc-s srác aki még nem volt pasival, kiverje neki,leszopja? Vagy esetleg kölcsönösen?
sziasztok
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
en egy 38 éves enyhe bisex srác vagyok Keresek korban hozzám illő, normális, értelmes és megbizható pasit enyhe bisex dolgokra. Engem főleg közös és kölcsönös hokizás és max orál ami izgat pasival. Amolyan haverság extrákkal dolog kialakitása lenne a cél. Továbbá keresem normális párok társaságát is akik elfogadják az enyhe bisexualitást.
ha erdekel irj egy uzenetet vagy vegyel fel skypon
koszi
Nagyméretü aktívpartnert keresek idösebbférfi szeméjében. Bivagy melegpartner érdekel jászberényben és környékén.