Sziasztok jövő hét csütörtökön Budapesten tudna e fogadni valaki egy kezdő aktív biszexet. Akár éjjelre is tudok maradni. Részleteket beszéljük meg.
Extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként! Vidékre is lemegyek, ha kell
Ország középső részén valaki ma?
Holnap reggel - délelőtt Székesfehérvár vagy Bicske?
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet! wink
Sziasztok. Szolnokról valaki? Várom üzeneteket

Bi parok erden budaorson es vonzaskorzeteben aktiv vagyok ?
Rövid ideig Tatabányán vagyok (max. du. 2-ig) . Ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, és aktívként dugni! Du. 2 után már nem aktuális!
Rövid ideig (kb. du. 2-ig) Tatabányán vagyok, ideiglenes helyem van! Szeretek szopni, aktívként dugni, és imádom, ha ráélveznek a farkamra és így, spermásan verhetem ki! Du. 2 után már NEM aktuális!
Írtam!
(Ez egy válasz wunsch üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Bisex srác közöshokira fehérváron szabadban vhol?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehérváron ma valaki ?
régóta kiprobálnám csak messze vagyunk
(Ez egy válasz uveges1976 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 10:42

Valaki aki ráélvezne a farkamra, meg egy kis kölcsönös szopás? Hatvan és környékéről helyem van.
Valaki aki ráélvezne a farkamra, meg egy kis kölcsönös szopás? Hatvan és környékéről helyem van.
Közös hoki oral most Maglód Vecsés környékén
Közös hoki kölcsönös orál Balatonlelle környékén írj
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Aktiv férfit keresek Baja környékéről.