Fejerbe valaki mostanában?
Valaki/knek nincs kedve MOST kiverni a farkam? Ujpest,palota,13ker környékén?! Olyan aki szereti a sok gecit
kocsimban vagy nálad!

Szombathely-Bük vonalon valaki?
Sziasztok,
Aktiv férfi partner kerestetik Szombathely környékén, első sorban szopnék, de dugható is vagyok
Ápolt, intelligens partnert keresek!
Aktiv férfi partner kerestetik Szombathely környékén, első sorban szopnék, de dugható is vagyok

Ápolt, intelligens partnert keresek!
Pápa és környékén (+50km) keresek egész nap uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót kalandra

Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Marcali-Balatonmária környékén két 50 éves bi pasi beszállna párhoz, srácokhoz, akár csak nézni is.
hllo bekes megyebol van valaki?helyem van
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok Pesten keresek diszkrét havert oralozasra
Sziasztok Pesten keresek diszkrét havert oralozasra
Dunavarsány most! Bármi!
Sziasztok! Ma délután Bp-n, Kőbánya s környékén valaki ?
Székesfehérváron és a Velencei-tó körül szopatnék ma 17:30 körül.
Közös maszti is lehet
Közös maszti is lehet
Szia.Holnap délelőtt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 07:27
Törölt felhasználó (914511)

Sziasztok.
Ma reggel Szolnok környékén kölcsönös kényeztetésre lenne valaki?
Ma reggel Szolnok környékén kölcsönös kényeztetésre lenne valaki?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Bp 13 ker most valaki
Valaki szopatot vagy szopatna Vecsési market centrál mosdóban fiút?
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Ma Szeged Tesco groryba valaki de-du? Algyő nudira ma napközben?