Újpest nudira jár valaki innen?
Farokverés dél Buda környékén?
Ma este Népligetnél fiatal nagyfarku srác csatlakozna?
Ma este fél8-8 között szopatnék dunakeszi auchan glory hole-nál, 30as nagy intimmel(épphogy átfér a glory-n
)

Pesten szopnék
Cumiznék a reptérnél.
Valaki?
Valaki?
Hello. Most valaki Kecskeméten?
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Szia! Találtál már partnert?
(Ez egy válasz ata81sza üzenetére (2023. 03. 21. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatabányán autós masztira most valaki?
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne most Bp
16 ker mellett nálam délelőtt egy közös maszti, orál?

Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Reptérnél valaki?
Kispesten ma valaki , egy kölcsönó orálra? Helyem sajna nincs
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne ma délelőtt Bp
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Szia! Írj privátba , és beszélgessünk hátha összejön valami
(Ez egy válasz Norbt üzenetére (2023. 03. 20. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 20. hétfő 18:16

Sziasztok. Hetero életben élő fiú vagyok, viszont vonzanak az enyhe bi dolgok kipróbálása,csak aktív dolgok részemről. Mivel nem egyedülálló vagyok Ezért kicsit nehéz megoldanom a Szabadidőt de szoktak lenni szabad estéim. Ha esetleg valaki ugyan ebben a témában fantáziál És ugyanúgy hetero életben él azzal Szívesen beszélgetek privátban.Beszéljünk aztán hátha össze tudjuk hozni. Csakis normális diszkrét igényes korombeli írjon ha kérhetem, Illetve ne a világ másik oldaláról Mert azt még nehezebb lenne összehozni.
Nyiregyen aktiv pasit keresek
HELY VAN
HELY VAN