merre hol szopatnál
biszex pasi vagyok
(Ez egy válasz RobiKomárom üzenetére (2023. 01. 26. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Szopatnék
Szopatnék
Hellyel rendelkező aktív férfi lenne esetleg bp-kecskemét vonalon?
Keszthely-Marcali környékén bi párok, bi pasik?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Nem értelek, már írtam neked nem válaszolsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 24. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 24. kedd 08:19
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! fiatal sportos pasi vagyok extrém hosszúságú és vastagságú intimmel!
Bi parokkal ismerkednek bpn es vonzaskorzeteben
Ma napközben szopna valaki Budapesten?
Ma napkozben raero Parhoz, szivesen csatlakoznem. Szolo sracokhoz nem!
Mai nap csütörtökön Debrecen - Bp-Szekesfehérvár - Balatonszárszó útvonalon szopatnék, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok, kisebb kitérő nem probléma
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Vékony fiút leszopnék v. segget is nyalnék. 70 kg felett nem kérek jelentkezőket.
Csütörtök napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Valaki aki betorne egy szuz szajat szolnokmegyeben ?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok. Keresek egy aktiv társaságot akik kedvük szerint haszálják a szám és a seggem.
Esetleg aktív férfi, aki kapható lenne ma este egy tartalmas szexre? Helyem van Budapesten.
Sziasztok!
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Holnap délelőtt Tapolca-Veszprém-Budapest útvonalon fiatal, vékony fiú aki találkozna, esetleg elkísérne?
Vagy délután visszafelé?
Hello! Holnap reggel 5 körül valaki szopatna vagy kiveretné Budapesten?
Pécsen keresek Péntekre szopni szerető Pesit kor nindegy.Tel szám kell