Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma napközben a 8. kerületben kölcsönös masztira keresek valakit.
Sziasztok! Békés megyébe idősebb finom fasz. Szívesen ki próbálnám szopizni! Privbe keres. Üdv
Debrecenben autóban szopatnék
Sziasztok! Ma este Veszprémben valaki esetleg?
Sziasztok holnap délelöt pasit esetleg párt keresek hely van
11ker Bocskai úton aktív srác állandóra??
Privátba írj!
Privátba írj!
Orális Történet ma Budapesten? Írj!!
Srácok valaki Veszprémben?

Ma valaki Nyéken 18 óra körül?
Szívesen leszopnèk valakit, Sárvár, ès Celldömölk környékén... utánna a számba pisilhetsz...
Szexpartnert keresek Egerben vagy környékén.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit, akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
Legyen helyed, a számba is élvezhetsz.
Legyen helyed, a számba is élvezhetsz.
60 körüli úr ma estefelé pestmegyében??Privátban írj légyszíves.
Aktiv sracot keresek pest megyeben.
Ma este aktív sráccal találkoznék kecskeméten
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
jó mérettel rendelkező pasit rendszeresen torkosan szopnám! érdekelne amatőr videózás is
helyem nincsen sajnos

Mara keresnek partnert pestmegyeben , sokmindnere nyitott vagyok
Szia! Kölcsönösen érdekel?
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 02. 15. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)