Állandó partnerem keresem napközbeni szabadidővel
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ma 14 óra után valaki a reptéren?
Leszoplak szívesen!
Leszoplak szívesen!
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bpn
Veszprém mellett ma napközben ráérek
Ma dél körül/kora délután M7-M3 útvonalon megnézném valaki farokverését egy pihenőben. Kíváncsi vagyok, milyen ez...
Sziasztok, ma Bp-n aktiv hellyel vagy kocsiban?
Marcali környékén srácok 2 pasihoz?
Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv!
Sziasztok! Ma valaki 6 után Veszprémben vagy a környéken talizna?
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok!
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok! Aktív partnert keresek Kazincbarcikán.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Mikorra keresel? Érdekel a dolog...összehozhatunk valamit
(Ez egy válasz gafvos üzenetére (2023. 03. 03. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Parokat keresek akik sracot keresnek. Szeretnek szopni, nyalni, akar dughato is vagyok. Irjatok batran!
Hello. Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!

Sweety