Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok!
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Győr környékén ismerkednék 30-40 közötti igényes pasival.
Ma estére keresek egy aktív pasit Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok fogadni tudok
Sziasztok! Ma valaki 6 után Veszprémben vagy a környéken talizna?

Ibrány környékén ma este kivernék egy szép ápolt F...t kölcsönösen! Autóst kalandra keresek ápolt érett ff-t , ha kell üzemanyagba beszállok. Én 40-es ápolt heteró kapcsolatban élő diszkrét ff. vok. Üdv!
Marcali környékén srácok 2 pasihoz?
Sziasztok, ma Bp-n aktiv hellyel vagy kocsiban?
Ma dél körül/kora délután M7-M3 útvonalon megnézném valaki farokverését egy pihenőben. Kíváncsi vagyok, milyen ez...
Veszprém mellett ma napközben ráérek
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok bpn
Ma 14 óra után valaki a reptéren?
Leszoplak szívesen!
Leszoplak szívesen!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Állandó partnerem keresem napközbeni szabadidővel
Ma 14 órára keresek olyan férfit aki élvezne egyet az arcomra. Nem máskor, pontosan ebben az időben. 13-ker Árpád hídhoz közel hely adott.
Ma dél körül/kora délután M7-M3 útvonalon megnézném valaki farokverését egy pihenőben. Kíváncsi vagyok, milyen ez...

Sziasztok.
Veszprem környéken keresek éhes passzív srácot.
Veszprem környéken keresek éhes passzív srácot.
Idősebb 50+ pasit keresek Békéscsabán és környékén aki szeret szopni.
Kölcsönös farokverésre keresek bisex crácot, pasit.
Priviben írj ha benne volnál....köszi
Priviben írj ha benne volnál....köszi
Szhely és környékén szopnék, elöny ha idősebb vagy nálam.