Erden vagy kornyeken kora delutan valaki aktiv vagyok
Vasárnap délelőtt szopnék szép kemény farkat végig helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén diszkréció adott és elvárt..
Budapesten 40-55 év közötti uni vagy aktív férfit keresek titkos kalandra (nem egy alkalomra).
Előny, ha szőrös vagy. Én 30, nem független bi srác vagyok.
Előny, ha szőrös vagy. Én 30, nem független bi srác vagyok.
Sziasztok 21 éves normál testalkatú bi srác vagyok,elsősorban közös hokira vagy esetleg kölcsönös orálra keresnék partnert Hatvan környékén,de nyitott vagyok másra is.Helyem nincs sajnos de utazni tudok.
Tényleg nincs senki 11ker Bocskai úton aktív srác hosszú távra??
Diszkréció adott!!!
Privátba írj,ha valóban létezel!
Diszkréció adott!!!
Privátba írj,ha valóban létezel!
Biszex és melegpartnert keresek,jászberényben és környékén.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Holgyekkel parokkal ismerkednek bp n
Most pasi Zalaegerszegen?
Helló. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is benne lennék. Imádok szopni, dugatni a popsim.
Sziasztok! Szarvasnál szopnék! Aktív dominánsat keresek!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? 11:30 fele
Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.

Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
A számba is élvezhetsz.
Legyen helyed!
Hello. Veszprem környékéről keresek passzív srácot.
Parokat keresek akik sracot keresnek. Szeretnek szopni, nyalni, akar dughato is vagyok. Irjatok batran!
Mikorra keresel? Érdekel a dolog...összehozhatunk valamit
(Ez egy válasz gafvos üzenetére (2023. 03. 03. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok! Aktív partnert keresek Kazincbarcikán.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.