Szia írtam privibe
(Ez egy válasz Szopok2021 üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Közös hokira, kiverni egymás farkát keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privizz ha benne vagy.....köszi
Privizz ha benne vagy.....köszi
Ma pestivel taliznék akinek van helye.
Szopok szopatok
Szopok szopatok
Ma Fóton orál kaland oda-vissza,de lehet csak egyoldalú is. Hely van,diszkrét partnert keresek.
Szopnék Bp.helyem van diszkréció,higiénia adott elvárt
Pécsről keresnék egy egy párt ahol a pasi szopna a feleség előtt,kor alkat mindegy diszkéció adott és elvárt
Budán valaki?
Aktív farkakat keresek hátsómba.
11ker Bocskai úton srác lenne?
Privátba írj
Privátba írj
miskolcon passzív srác?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Ma ketto korul szopnek nyalnek a Westend kornyeken. Lanyok, parok kihez ugorhatok fel egy fel orara?
Sziasztok. Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok, imádok szopni popsim is dugható
Keresek fiatalabb (18-24) srácot, akit kényeztethetnék orálisan.
Szia. Bi uni vagyok
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Bi uni vagyok.j
(Ez egy válasz Laci7211 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki nincs?
Szopnék autóst most éjszaka! Meg is baszhatsz, ha akarsz! Nagyvárad Tér mellett vagyok. Reggel 4-ig üzenhetsz!
Szopnék, segget nyalnék, vékony v. sportos fiút keresek.