Valaki ma? Bp, 16,17 ker?
Sziasztok! Pécsen és környékén keresnék férfias havert, nem egy alkalomra.
Szeged valaki?
helyed van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 07. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 14:09
Törölt felhasználó (4656903)

Passzív fiú lenne mostanában?
Passzív fiú lenne mostanában?
Holnap napközben pasit kényeztetnék ahogy szeretné. Hely kell.
Sziasztok
Nyugat Dunántúlon keresek aktív vagy uni srácokat többesre.
Elsősorban Kapuvár és Bükfürdő környéke. Hely néha van utazni tudok.
Nyugat Dunántúlon keresek aktív vagy uni srácokat többesre.
Elsősorban Kapuvár és Bükfürdő környéke. Hely néha van utazni tudok.
Közös hokira, kiverni egymás farkát autós kalandra keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből.
Privizz ha benne vagy....köszi
Privizz ha benne vagy....köszi
Sziasztok! Ma délután valaki kis huncutkodás? Helyem van!!!
Zalaegerszegen szopnék kettő után. Hely adott.
Eger és környékén szopnék, esetleg szopatnék is.
Solymáron csatlakoznék párhoz mindenki örömére! Szimpátia alapján pasikkal, travikkal is szívesen ismerkedek
Sziasztok! Csütörtök délelőtt szívesen megmasszíroznék egy igényes párt, vagy hölgyet. Tudok utazni, házhoz megyek, bármit kérhettek, bármilyen kívánságot örömmel teljesítek kölcsönös szimpátia esetén. Perverzebb dolgokban is benne lennék. CSAK PÁROK!!! Szóló pasik köszi, de nem! Privátban írjatok!
Szolnoki hellyel rendelkező fiatal srác??

Miskolc?
Sziasztok. 23 eves passzív macis srác vagyok. Mai napra 2oraig keresem mindenre nyitott kanos partneremet Nagyhegyesen. Írj ha érdekel a dolog.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Bi pasiként szopok dugók mezökövesd mellet autóban
Hali! Ma délelőttre keresek partnert a II. kerületben, leginkább uni vagy aktív pasi személyében. Valaki?
Bi aktív fiút keresek. Kecskemét-Solt. Vibered legyen és az arcod vállald. Privát keress.