Sziasztok most valaki dugnà a popom hely okk Bp
Sziasztok ,
Kiváncsi hetero NYIREGYHÁZÁN , igényes nagyméretű pasit keres.
Kiváncsi hetero NYIREGYHÁZÁN , igényes nagyméretű pasit keres.
Bi passzív, engedelmes, irányítható pasiként keresek domináns, aktív partnert Székesfehérvár-Kisbér között. Helyem nincs, utazni tudok, autós tali is érdekel.
Kifutónál szopnék.
Valaki?
Valaki?
Autós kalandra, közös kokira bisex srác, pasi fejér megyéből, vagy erre átutazó?
Érden szopatnék.
Ma valaki 4-es út környékén?
Aktív partnerem keresem napközben Budapesten!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Sziasztok helyem lenne valaki dugnà a popom? Bp
Sziasztok! Holnap vagy péntek este valaki talizna Veszprémben?

Sziasztok.
Kiprobalnam milyen erzes egy ferfit szajjal a csucsra vinni. Sosem csinaltam Hetero kapcsolatban elek de nagyon erdekel egy ideje hogy milyen lehet. Kor mellekes. Apoltsag fontos. Szigetszentmiklos es környeke. Jövöhet keddig vagyok itthon utanna megyek vissza München be. En 32/185
Kiprobalnam milyen erzes egy ferfit szajjal a csucsra vinni. Sosem csinaltam Hetero kapcsolatban elek de nagyon erdekel egy ideje hogy milyen lehet. Kor mellekes. Apoltsag fontos. Szigetszentmiklos es környeke. Jövöhet keddig vagyok itthon utanna megyek vissza München be. En 32/185
Ma valaki Maglódon?
Sziasztok. Keszthely környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre!
Sziasztok ma délelőtre keresek J farkut akki dugnà a popom hely okk Bp en
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Pfúúú de leszopnék valakit most Fehérváron! Abszolut viszonzás nélkül!
Aktív/uni partnert keresek, hosszabb távra is 45 éves korig.
Hely van.
Hely van.
Kölcsönös hokira,vagy többre keresek holnap délelőttre partnert III.ker-Esztergom közt.
Sziasztok àpolt diszkrét pasi vagyok holnap bi pasi vagy pàr lenne délelőtt? Hely okk max délig! Szivesen ki nyalnék egy tele élvezet puncit Bp