Budapest és környékén partnert keresek.
Budapesten keresek fiatal srácot közös hokira, esetleg orálra ma este, autós kaland érdekelne leginkabb.
Albertirsa környékén megnéznék egy masztit ma délután
Sziasztok 20-30 között van valaki akit FISTING / ÖKÖLSZEX téma izgat? Vagy csinálná, esetleg átélné milyen érzés. Szívesen beszélgetnék ilyenekről írjon akit érdekel. 30/F
Miskolcon szopnék helyem van!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Kölcsönös dolgok érdekelnek biszexként!
Helló. Valaki ma Gödöllőn esetleg?
Sziasztok. Közös hokira(egymásnak is)valaki?
Bp és környéke, hely kéne.
Bp és környéke, hely kéne.
Vas megyéből valaki ma?
A mai nap folyamán szopatnék.Helyem van(az adatlapomon látható hogy merre).
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében, vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj......köszi
Privit írj......köszi
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Kamionos at utazó Fehérváron?
Sziasztok diszkrét ápolt pasi vagyok nemfügetlen szoval titokban keresek! Gyöngyösön keresek helyel rendelkezö diszkrét ápolt dughato pasit az sem baj ha te is nös vagy és titokban keresel
Sziasztok holnap hétfő hajnalban szívesen utaznák Debrecen Tiszafüred közt ha valakinek van kedve egy kedves normális ápolt macis pasihoz az írjon szívesen benne vagyok minden jóban !
Közöshokira bisex sracot, pasit keresek fejér megyéből vagy erre átutazó kamionos?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Marcali környékén bisex párok, srácok?
Nyiregyhaza es környékén valaki akit le lehet szopni ma?
Hètfön dèlutanra szivesen talàlkoznèk aktív, àpolt ès igènyes pasival. Diszkrèt helyem van adatlapom szerint.