Nyiregy környékén szopnék holnap 11- ig mindegy hol csak engedd a számba mindet.
Miskolc közelében? Helyem van.
Holnap délelőtt keresek partnert. Miskolc mellett helyem van délelőtt.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj ✅
Győr , és környékén szopnék!
Zalaegerszegen este 9 után szopnék, hely van.
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.
Szopnék ma Bp-n.Hely van.Írj ha szopatnàl egy jòt.Lehetsz hetero bi meleg.
Csinos passzív kényeztetne szájjal. Kecskemét környéke.

Sziasztok. Footjob (lábbal való kielégítés) valakit érdekel?
dugna most anoním valaki Bp? hely van sötét szobában pucsitva várlak
Szeged és környékén kölcsönös hokipartnert keresek kezdőkènt, #diszkrécióval
Full meleg 65 éves, szegedi pasiként fiatal (18-25 év közötti [esetleg pár évvel felette, de max. 30 éves]) srácot, akár srácokat szopnék, illetve leszopnék! Viszonzást nem várok, mert 2014-ben prosztata túltengés miatt ki kellett venni a prosztatám, azóta nincs gecim, de ha akar valaki, akkor szophat! A csókolózás nem áll tőlem távol, de nem kötelező! Az anál szexet se az aktív, de a passzív oldalon NEM gyakorlom, ne is győzködj!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Abban viszont benne lennék, hogy miközben egy fiatal srácot dug a partnere, én a srácot leszopnám!
Hely, ha nem is a legideálosabban, de megoldható. 100 %-os diszkréciót adok és kérek! NO ANYAGIAK!
Keresem budapesti hellyel rendelkezdő kezdő bi vagy kíváncsi hetero partnerem közös hokira esetleg orálra! Lényeg, hogy normális legyél kellemesen lehessen beszélgetni veled és ráhangolódjunk a dolgokra! Én teljesen kezdő vagyok ebben jó lenne valaki hasonló érdeklődésűvel felfedezni ezt a világot!
NINCS ADADTLAP TELON BESZÉL KÉRT PASINHA VAN SZINPÁTIA TOVÁBB LÉPÜNK
KI az a MI? Adatlapotok sincs
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 14:09

Törölt felhasználó (4650775)

vigyélki mi megyünk
vigyélki mi megyünk
Nagyfarkú pasit keresek NYIREGYHÁZÁN
Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Vasárnap délutáni szex?
Budapest és környékén partnert keresek.