Holnap délelőtt Hatvan környékén valaki
Szopni imádó part ffit keresek kor alkat nem szamit mehet kolcsonos is Ózd környéke
Szisztok!
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Sziasztok. Van valaki ebben az idő tájt Nyékládháza környékén? szivesen szopnék. akár a nudinal.
Bö spermàjù pasit szopnèk ma dèlutàn Vàc közelèben, nálam.
Priviben írj.
Priviben írj.
Megnéznék egy masztit most Lajosmizse-Klábertelepnél a romos épületnél
Ma Bo, 10,17,16 ,19 ker max 8 ker. Van valaki vagy kihalt a város ismét!
Sziasztok,
Szopnék ma Bp.n írj ha szopatnàl,hely van
Szopnék ma Bp.n írj ha szopatnàl,hely van
33/168/65 passzív fiú vagyok. Ma este aktív férfival szexelnék. Helyem van a 10 kerben!
Szekszard és környéke?
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok,
Szopnék ma délelőtt Bp-n Írj ha szopatnál egy jòt ,hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Verd tele a szám
Szopnék ma délelőtt Bp-n Írj ha szopatnál egy jòt ,hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Verd tele a szám
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Kőszeg környékén keres aktív pasit passzív macis srác minden jóra.
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Ma valaki akinek helye van Budapesten? Kozos maszti? Udv: Csak a parosunk ferfi tagja
Ma valaki a gyulai fürdőben?
Marcali környékén bi srácok, párok?
Közöshokira keresek bisex srácot, pasit fejér megyéből, vagy erre átutazó kamionos?
Ptivit írj......köszi
Ptivit írj......köszi
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.