Biszexpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Érden ki szopna le egy szép farkat ?
Vàc környèkèn mèlytorkoznèk most. Helyem van.
Keményfarkú srácot/pasit keresek ma estére autós kalandra Budapest és környéke.
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Fehérvár, Veszprém környékén valaki?
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
34 éves bi srác vagyok.Max 45 ig
Sziasztok. 11 kerületben most valaki?
Holnap délelőtt Hatvan környékén valaki
Szopni imádó part ffit keresek kor alkat nem szamit mehet kolcsonos is Ózd környéke
Szisztok!
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Társkeresős adatlapom szerint keresek ma délután 18:00 környékén aktív férfit a nyéki nudinál, vagy Miskolcon a Joyson melletti ipari parkban.
Sziasztok. Van valaki ebben az idő tájt Nyékládháza környékén? szivesen szopnék. akár a nudinal.
Bö spermàjù pasit szopnèk ma dèlutàn Vàc közelèben, nálam.
Priviben írj.
Priviben írj.
Megnéznék egy masztit most Lajosmizse-Klábertelepnél a romos épületnél
Ma Bo, 10,17,16 ,19 ker max 8 ker. Van valaki vagy kihalt a város ismét!
Sziasztok,
Szopnék ma Bp.n írj ha szopatnàl,hely van
Szopnék ma Bp.n írj ha szopatnàl,hely van
33/168/65 passzív fiú vagyok. Ma este aktív férfival szexelnék. Helyem van a 10 kerben!
Szekszard és környéke?
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok,
Szopnék ma délelőtt Bp-n Írj ha szopatnál egy jòt ,hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Verd tele a szám
Szopnék ma délelőtt Bp-n Írj ha szopatnál egy jòt ,hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Verd tele a szám