Ma sex Budán?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Győri vagy soproni, vagy környékbeli normális, igényes bi, vagy kiváncsi hetero pasival ismerkednék. Full diszkréció adott és elvárt.
Péntek délelőtt 9-11 között van helyem.Szopni szeretnék ,ha érdekel írj. A hely R.palotán van.
Ma Szombathely-Celldömölk vonalon, hellyel rendelkező bi párt /nő-férfi/, és bi férfit keresek. Szóló hölgy is érdekel, akit izgat a bi férfi.
Ma délelőtt szívesen meg látogatnék valakit! ( Bp)
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Szopni szeretnék helyem van privizz Zala megye, Vas megye!
Közöshokira, autós kalandra bisex srac, pasi, vagy erre átutazó kamionos fejér megyében?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
NYIREGYHAZI , aktiv nagyfarkú pasit keresem
Marcali környékén autós farokverés?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Szombathelyen szopnék, passzív vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen és környékén ma szopnék.
Sziasztok
Bp 17.ker tali?
Bp 17.ker tali?
Szép farkat,farkakat szopnék! Élvezz a számba! Lenyelem! Privátban írj és egyeztessünk! Székesfehérvár
Ráckeve környéken valaki aki ürítene??
Veszprém környékén nyeletném a gecim.