Ma aktív Cegléd környékén?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj ✅
Nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresem
Csepelen szopnék, szopatnék
Izgalmasnak tűnik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyíregyen napközben közös hoki? Max orál.
Holnap Nyíbátor ?
Nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresem
Csepelen szopatnék, szopnék
Holnap napközben egy közös maszti? Aszód - Hatvan - Jobbágyi vonalon valaki?
Csütörtök-Vasárnap késő este vagy Péntek-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Balatonakarattya környéke,holnap aktívot meglátogatnék diszkréten,anál és spermakedvelő passzív,többes is ok.
Sziasztok!
Szegeden vagy környékén egy macis 45-ös bi pasi szopna szopatna csókolózna.
Helyem nincs!
Tiszta egészséges diszkrét vagyok!
Üdv: Tamás
Szegeden vagy környékén egy macis 45-ös bi pasi szopna szopatna csókolózna.
Helyem nincs!
Tiszta egészséges diszkrét vagyok!
Üdv: Tamás
Sziasztok ,kezdo crossdresser vagyok
Szivesen szopnek lepcsohazban
Szivesen szopnek lepcsohazban
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Sziasztok. 11. kerületben valaki? Aktív vagyok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.