Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias f
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Nyiregyen vagy Debrecenbe keresek aktívat holnapra csak legyél nagyon tele.
Aszód - Hatvan - Jobbágyi vonalon holnap délelött egy kis maszti a szabadban?
Szentendre környékén ismerkednék biszex pasival.
Ma aktív Cegléd környékén?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj ✅
Nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresem
Csepelen szopnék, szopatnék
Izgalmasnak tűnik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyíregyen napközben közös hoki? Max orál.
Holnap Nyíbátor ?
Nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresem
Csepelen szopatnék, szopnék
Holnap napközben egy közös maszti? Aszód - Hatvan - Jobbágyi vonalon valaki?
Csütörtök-Vasárnap késő este vagy Péntek-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Balatonakarattya környéke,holnap aktívot meglátogatnék diszkréten,anál és spermakedvelő passzív,többes is ok.
Sziasztok!
Szegeden vagy környékén egy macis 45-ös bi pasi szopna szopatna csókolózna.
Helyem nincs!
Tiszta egészséges diszkrét vagyok!
Üdv: Tamás
Szegeden vagy környékén egy macis 45-ös bi pasi szopna szopatna csókolózna.
Helyem nincs!
Tiszta egészséges diszkrét vagyok!
Üdv: Tamás