Délelőtt Érd környékén valaki?
Nyék 11 körül
Mai nap ráérő nagyfarkú aktiv pasit keresem.
Nyiregyhaza
.
Nyiregyhaza
.
Párokat,aktív pasikat kielégítenék holnap napközben!
Kemény farkat szeretnék szopni ma este Bp.-en az autómban!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Pécs és környékén mai napon pasi?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
sziasztok
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak
helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
biszex fiú-lány ár vagyunk,ismerkednénk hasonló bi párral
nálunk a pasi leginkább aktív,vagyis olyan párt keresünk ahol mindkét fél szeret szopni ás dughatóak

helyünk van,utazni tudunk
várjuk a leveleiteket,csók
Biszex férfias pasi van itt, aki 80 kg fölötti, és tényleg ferfias f
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
adottságokkal bír?
SALGÓTARJÁN-HATVAN-EGER vonzáskörzete? 21,23főutak mentén?
Nyiregyen vagy Debrecenbe keresek aktívat holnapra csak legyél nagyon tele.
Aszód - Hatvan - Jobbágyi vonalon holnap délelött egy kis maszti a szabadban?
Szentendre környékén ismerkednék biszex pasival.
Ma aktív Cegléd környékén?
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj ✅
Nagyméretű Nyiregyhazi pasit keresem
Csepelen szopnék, szopatnék
Izgalmasnak tűnik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 16:14
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.