NYIREGYHAZAN keresek aktiv nagyméretű bi pasit. Akár sub BDSM is érdekel
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Igényes ápolt telhesen szőrtelen bi passziv vagyok
Miskolc és környékén valakit le lehetne ápolni kíváncsiság céljából?
Szopnék szophatnék Bp írj ✅
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne Holnap reggel Bp
Sziasztok!
Közös faszverésre keresnék hellyel rendelkezőt az I. vagy XII. Kerületekben, esetleg Monor környékén. Fontos hogy helyed legyen!
Közös faszverésre keresnék hellyel rendelkezőt az I. vagy XII. Kerületekben, esetleg Monor környékén. Fontos hogy helyed legyen!
Állandóra keresek egy normális srácot 11ker Bocskai úton.
43éves vagyok. Privátba írj!
43éves vagyok. Privátba írj!
Ma valaki Nyiregyhaza és környékén közös faszverés???
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Mára, holnapra keresek szopható vagy szopatható fiút.
Helyem van.
Helyem van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ha valaki szeretne szopatni ma délután az M30 M3 M0 autopálya valamelyik pihenő férfi wc be Budapest irányába akkor most irjon
Sziasztok. Nyékládháza közelében szopnék aktivat,autoban vagy szabadban. Ha benne lennél irj.
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popomat holnap reggel lenne helyem.
Csepelen passzív buszsofőr van?
Újpesten valaki most?
Sziasztok. 11 kerulet környékén kalandoznék. 30-as aktív vagyok.
Helló. Keszthely és Hévíz környékéről ismerkednék aktiv férfiakkal rendszeres szexre
Csepelen buszsofőr van most délelőtt?
Szép napot! Ma délelőtt Dorog,Esztergom környékén szopnék! Akár kövér,idősebb is lehetsz!
Sziasztok Veszprémben valaki most?