Sziasztok
Nagykőrös vagy környéke?
Nagykőrös vagy környéke?
Szopnék, szopatnék.
Budapest centrum?
(Ez egy válasz whisss üzenetére (2023. 03. 24. péntek 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Ma 19.ker-környékén valaki?
Dél Bp. környéke?
Közöshokira bisex pasi fejér megyében, velencei tó kőrnyéke?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne ma Bp
Miskolcon maszti party nálam most délelőtt?
Csakis a nagnum a 69ben semmi nincs és dupla az ára is.
(Ez egy válasz tompakupac üzenetére (2023. 03. 24. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 06:50

Sziasztok!
Ma Bp-en leszek és meglátogatnám valamelyik egységet, magnum vagy szauna69. Kinek mi a véleménye, melyiket javasoljátok?
Előre is köszi az infókat
Ma Bp-en leszek és meglátogatnám valamelyik egységet, magnum vagy szauna69. Kinek mi a véleménye, melyiket javasoljátok?
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).Érd:privát üzenetben.

AKTIV bisex pasit keresek
NYIREGYHAZA
Hely van
NYIREGYHAZA
Hely van
Mai nap folyamán szonék, szopatnék, dugatnám magam. Dél pest és környéke.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok!
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà a popom hely lenne ma Bp
Sziasztok àpolt diszkrét nős pasi vagyok olyan jó farkut keresek akki dugnà
helo bisex pasit pasikat párt lányt keresünk szombatra vagy vasárnapra
Debrecen és környékén ma délután szopnék.
Sziasztok! Mostanában valaki a 7kerben? Helyem van