Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Ápolt partnerem keresek most egy reggeli orálra.Van itt olyan aki szeretné ha valaki elintézze?
Hali! Mostanában valaki Budapesten?
Sziasztok. Szabolcsból keresem álandó bi barátom kivel jól éreznénk magunk.
Kölcsönös farok verésre, szopásra keresek bi uni pasit vagy bi házaspárt . Análba is benne vagyok. Helyem nincs.
Sziasztok! Kanos férfi partneremet keresem egy jó kis kalandra. Szívesen szopnék, de írj és megbeszéljük
Biszex párt keresek ahol mindketten szeretnek szopni!
Sziasztok,kezdő kíváncsi átlagos testalkatú 20 éves srác vagyok,kipróbálnám milyen egy férfival,viszont közös hoki és oràlban lennék benne.Hatvan környékén keresnék partnert,helyem nincs utazni viszont tudok.

Sziasztok.
Kulturált férfi ma este Budapesten ismerkedne igényes sráccal?
Kulturált férfi ma este Budapesten ismerkedne igényes sráccal?
győri bipasi ma este nálam???
Orál Neszmélyen holnap koeán?
Budán van helyem , fogadnék!
Holnap Szekszárdon valakinek nem lenne kedve egy kis bi mókához?

Óbuda Pilisvörösvár 10 ut között lerendezlek!
Szombathely-Celldömölk vonalon ma 17-18 órakor valaki?
Valaki fiú akinek van autója autós kaland Kazincbarcika környékén?
Budapesten ma valaki? Fogadni tudok, ha kell, de megyek is.
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Szopnék szophatnék Bp írj