Kispesten ?
(Ez egy válasz Gyuri6969 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap Szigetszentmiklos kórnyéken valaki?
Holnap szigetszentmiklos környékén valaki?
Sziasztok! Biszex uni férfivel elmennék horgászni! Békéscsaba és környéke!
Sziasztok, autós kaland ma este 8 körül Bicske-Zsámbék környékén valaki?
Sziasztok csepeli pihenőben szopnék.
Sziasztok.Holnap a délelőtti órákban szivesen szopnék egerben és környékén.
Autómban mai napon kiverném a farkadat az autómban!
Szívesen szopnék és dugatnám a torkomat ma délután 15:30-16:00 között valaki Szekszárd és környéke? Esetleg Csörge tó?
Sziasztok csepeli pihenőnél van valaki?
Harkányban hellyel rendelkezem. Potens pasit keresek szexre!
Szájba vizelőt keresek sok legyen az a lényeg.Pesten.
Közöshokira fejér megyében bisex srác, pasi?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Szeretek szopni , de nem fiatal korosztályu vagyok
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 03. 28. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 20:04

Szopni szerető fiatal fiut keresek,de vén papák is irhatnak ha nem tudják kielégiteni a mamát...Pécs
Szopni szopatni szeretek .
(Ez egy válasz zsozso52 üzenetére (2023. 03. 29. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen bene is lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 09:32
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Mesélj,volt már ilyen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 09:32
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok,
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék..
Vékony ápolt megbízható bi passzív női fehérneműket rucikat kedvelő pasi vagyok
Lányszerep izgat igazán..
Utazni tudok helyem nincs Dél-Dunántúl
Kecskemét környékén ma kölcsönös szopásra valaki?