Monor Pilis Cegléd felé szopnék most vékony 20-25 év körüli kanos fiút. Helyem van, de autózni is tudok. Pl Gerje pihenőben?
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Nagykáta, Jászberény, Hatvan környékéről keresek olyan ápolt pasit akit leszophatok, seggét kinyalhatom.
A számba is élvezhetsz, legyen helyed.
A számba is élvezhetsz, legyen helyed.
Szívesen szopnék ma este Ecsegen

Valaki elvehetné a szüzességem. Köcsög szeretnék lenni. Pesti vagyok.
Mondjuk ma szex?
Én is...
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 30. csütörtök 12:34

Sziasztok.Holnap a délelőtti órákban szivesen szopnék egerben és környékén.
Írtam
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Kondorosi út végénél Dunapart fél hét felé?
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Csongrád- békés megyéből vki? Vagy erre járóban? Akár autós tali? Bi, rendszeresen sportoló, jó képű, borostás, férfias srác vok, 31-179-71 XL
Pécsen szopnék .
Öt után megnézné valaki viber camban ahogy kiverem?
Kispesten ?
(Ez egy válasz Gyuri6969 üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap Szigetszentmiklos kórnyéken valaki?
Holnap szigetszentmiklos környékén valaki?
Sziasztok! Biszex uni férfivel elmennék horgászni! Békéscsaba és környéke!
Sziasztok, autós kaland ma este 8 körül Bicske-Zsámbék környékén valaki?
Sziasztok csepeli pihenőben szopnék.