Kondorosi-Budafoki sarki Duna-parton most valaki egy jó hokira?
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ma valaki a 3.kerben?
Megnézne valaki egy gyors masztit viber camban?
Heló, 25 eves bi ferfi vagyok. Bármibe benne lennek egyelőre csak online, van elég játékom amivel szeretek jatszani
inkább pasziv vagyok

Csoda,hogy itt ennyit össze tudtál hozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 09:38
Törölt felhasználó (4700995)

Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Miskolcon vagy a környékén,ma délután kölcsönös szopásra keresek partnert.Nincs helyem,de utazni tudok.Minden megoldás érdekel.
Csepelen most nálam orál anal hoki oda vissza is mehet
Baján valaki me du an? Hely kell.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Mai napon Budapest- Székesfehérvár útvonalon valaki nem szopna viszonzás nélkül?
Adatlapom szerint valaki? Kösz, ha elolvasod!
Nyíregyháza és környékén valaki akit le lehet szopni?
Sziasztok!
Balatonfüreden valaki?
Balatonfüreden valaki?

SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Gyengéd kényeztetésre keresek igényes partnert. Közös maszti, orál, simi, ha szeretnéd bele is ülök. Ápoltság, diszkréció fontos.
Nagyon vàgyom a spermàra. Esetleg ha ma dèlutàn valaki kisegítene vele, annak nagyon hàlàs lennèk. Nem èrdekel hogy hetero vagy bi vagy, csak nyelni szeretnem . Helyem van ès priviben írj.
Vác Dunakeszi környékén valaki?
Valaki cumizna?8.ker