Sziasztok. Mai nap valaki Gyöngyös -Hatvan vonzáskörzetében közös masztira vagy egy kis orál játékra? Fiatal Sportos vékony srác keres ugyanilyen adottságokkal partnert akár most de napközben is. Írj Pm. Feleségem nem szállna be csak nézné miközben kényezteti magát.
Sziasztok. 23 eves macis srác vagyok. Olyan pasit keresek akit nem zavarna az ha kicsi a farkam es hamar elelvezek. Általában passzív vagyok de ki szeretném próbálni az aktív reszet is a dolognak. Nagyhegyesen vagyok megtalálható írj ha erdekel a dolog. Ma este
Totál kezdő kíváncsi hetero urat srácot keresek közös masztira esetleg orálra Ócsa,Üllő,Alsónémedi környékén.Igényes ápolt srác vagyok.Csak komolyak!
Sziasztok 40 es nős bi passziv vagyok holnap délelöttre keresnék havert.autóm és helyem is van eger és környéke
Sziasztok. Holnap délután valaki egy autós kalandra Veszprém-Pápa-Ajka környékén?

Bi párhoz csatlakoznék ma este !

Sziasztok. Velence környékén kalandoznék. Aktív vagyok, helyem nincs sajnos.
Sziasztok,
Ma este valaki,biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Ma este valaki,biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrèn
Bi párt keresek, Bp+30 km.
Én aktív bi pasi vagyok .
Vagy, a Keleti közelében, női rucisat.
Én aktív bi pasi vagyok .
Vagy, a Keleti közelében, női rucisat.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Keresem kezdő bi/ kíváncsi hetero barátomat akivel eztazt ki lehetne próbàlni! Pesten lakom de helyem sajnos nincs! Csak olyanok írjanak akik szintén kíváncsiak s együtt fedezhetnénk fel ezt a dolgot! Ismerkedés, közös érdeklődés után lehet szó taliról!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz ildikoészsolti üzenetére (2023. 04. 01. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Közöshokira bisex srác, pasi vagy átutazó kamionos fejér megyében?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
szia
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenne kedved találkozni (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 04. 01. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 12:56
Törölt felhasználó (4703667)
VIP

Miskolcon ma délután valaki?Szopnák egy jót.Minden megoldás érdekel.
Vegigneznem ahogyan valaki kiveri elottem a farkat, termeszetesen az arcomra elvezhetsz. Most van diszkret helyem is. Priviben irj.
Hihetetlen! Semmi nincs az adatlapjukon és sorra jelentkeznek
Azt se tudja kihez, de menne

SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!

Törölt felhasználó (4664072)

szopnék ma bp-n, autóban is ok

szopnék ma bp-n, autóban is ok