Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali. Most reggel valaki egy közös maszti Bp?
Vékony fiút szopnék, akár a párja előtt is.
Írok.
(Ez egy válasz bifiu19 üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 22:15

Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Nem tudtam, hogy ma kielégítsek-e egy rászoruló férfitársam vagy ne, ezért nem írtam. De azért benéztem az Auchan glory-ba. Valaki volt bent, de szürreális élmény volt, hogy az ajtó előtt a takarítónő és egy hiányos fogsorú (enyhén büdös) csávó beszélgetett és nézte ki megy arra ... Szóval kedves srácok. Tartom magam hozzá, hogy amikor én is szeretném/megkívánom és összejön, szívesen szopom és addig kényeztetem a farkad, amíg bele nem élvezel a számba. De ezután az Auchan glory-ban már nem.
Szophatò farkat keresek, aki màr a köszönèskor tolja farkàt a szàmba. Írj privàtban
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Már nem aktuális ☺️
Szopnék holnap reggel hely van XIV ker Egressy térhez közel
Sziasztok,
Ma este közös maszti?
Helyem van
Ma este közös maszti?
Helyem van
Kölcsönös maszti valaki?
Szopnék szophatnék Bp írj ✅
Ma este aktív pasit keresek Komárom-Esztergom megyében!
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket!
Utazni tudok!
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket!
Utazni tudok!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Szegeden,jövő hétre,napközbeni több órás szexhez keresek aktívokat,hely van.
Vas megye határán keresunk ma délutánra harmadiknak aktív sracot.
Haverom 15/5 uni én 16/4 uni passzív
Haverom 15/5 uni én 16/4 uni passzív
Közöshokira bisex pasi holnap reggel fejer megyeben?
Privit írj...
Privit írj...
Nagyon kívánom már! Valaki tényleg megszopathatna már rendesen ma este budapesten
Minden vágyam, hogy köcsög legyek valaki segítsen Pesti vagyok,