Potens pasit keresek, aki kenyszerszopatna es tele èlveznè a szàmat , minnèl elöbb. Vàc közelèben van helyem.
Sziasztok,
Szopnék ma,hely van Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt most napkozben
Szopnék ma,hely van Bp-n .Írj ha szopatnál egy jòt most napkozben
Ma napközben valaki hellyel a 8. kerületben? Főleg szopatnék.
Marcali környékén bi párok, pasik 2 bi pasihoz?
Közös hokira bisex srác, pasi fejér megyében ma délelőtt?
Privit írj...
Privit írj...
Dekoratív és extra perverz párként Kedden ismét keresünk Újpesten. 2-3 kizárólag aktív BI pasit keresünk MINIMUM 19cm-es intimmel aki párosunk mindkét tagját dugja. Délután 6 és éjfél között tudj jönni ha írunk és küldj viber számot mert csak azon válaszolunk. Köszönjük az érdeklődést.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Hali. Most reggel valaki egy közös maszti Bp?
Vékony fiút szopnék, akár a párja előtt is.
Írok.
(Ez egy válasz bifiu19 üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 02. vasárnap 22:15

Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Nem tudtam, hogy ma kielégítsek-e egy rászoruló férfitársam vagy ne, ezért nem írtam. De azért benéztem az Auchan glory-ba. Valaki volt bent, de szürreális élmény volt, hogy az ajtó előtt a takarítónő és egy hiányos fogsorú (enyhén büdös) csávó beszélgetett és nézte ki megy arra ... Szóval kedves srácok. Tartom magam hozzá, hogy amikor én is szeretném/megkívánom és összejön, szívesen szopom és addig kényeztetem a farkad, amíg bele nem élvezel a számba. De ezután az Auchan glory-ban már nem.
Szophatò farkat keresek, aki màr a köszönèskor tolja farkàt a szàmba. Írj privàtban
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Már nem aktuális ☺️
Szopnék holnap reggel hely van XIV ker Egressy térhez közel
Sziasztok,
Ma este közös maszti?
Helyem van
Ma este közös maszti?
Helyem van
Kölcsönös maszti valaki?
Szopnék szophatnék Bp írj ✅
Ma este aktív pasit keresek Komárom-Esztergom megyében!
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket!
Utazni tudok!
Privát üzenetben várom a jelentkezéseket!
Utazni tudok!