Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Először talán megpróbálhatnál a privát üzenetre válaszolni...
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2023. 04. 04. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Budapesten ma valaki? Hely ok.
Ma este esetleg pár aki szórakozna egyet ? Utazni tudok…
Közöshokira fejér megyében bisex srác pasi?
Privit írj...
Privit írj...
Diszkréten ismerkednék diplomás férfival. Aktívval. Szexhaverság? Adatalap, köszi!
Polgár környékén szopnék
Nyiregyhazi , Debreceni aktiv pasit keresek
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Kedd-Hétfő késő este vagy Szerda-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Elsőre közös hoki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 18:19
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! 23/6centihez keresek passzív pasit
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Nyíregyen napközben kipróbálnám a szopást.Borotvált farok előnyben.
Szombathelyi fiatal 18+ fiút keresek közös autós hokira.Max 25 éves legyél.Igényes sportos fiú vagyok.Bi,hetero fiú legyél.Szeresd a szexet,kalandokat,nudizàst
Holnap sauna69 vagy magnum? Szeretek cumizni, de lehet akár több is.....
Sziasztok, szimpi, korombeli, vagy fiatalabb srácot keresek. Érdekel a bi vonal és az orális játékok, de még tapasztalatlan vagyok. Pestről keresek, helyem nincs, max kocsi. Írj PM.
Puskás stadionnál lévő volánbusz pályaudvaron a ffi wc ben kiverem ma este! Ha gondolod megnézhetsz közben a szomszéd fülkéből mert van kukucskáló lyuk vagy átjöhetsz és segíthetsz is akár!
Szerdán szopnék szopatnék Kecskemét környékén
fiatal bipasit keresek csütörtök estére győrben,helyem van
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék