Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Újpest környékén most valaki ?
Most reggel szopatnék.
Balatonmáriafürdő környékén 2 bi pasi beszállna bi pasikhoz. , párokhoz
Sziasztok ma reggel, délelőtt, a XVII. kerületben valaki hellyel fiu, lány, pár?
Sziasztok! Csütörtök délután Budapest környéki, igényes urat szopnék!!! Lehettek többen is…
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Először talán megpróbálhatnál a privát üzenetre válaszolni...
(Ez egy válasz Tamas334 üzenetére (2023. 04. 04. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Budapesten ma valaki? Hely ok.
Ma este esetleg pár aki szórakozna egyet ? Utazni tudok…
Közöshokira fejér megyében bisex srác pasi?
Privit írj...
Privit írj...
Diszkréten ismerkednék diplomás férfival. Aktívval. Szexhaverság? Adatalap, köszi!
Polgár környékén szopnék
Nyiregyhazi , Debreceni aktiv pasit keresek
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Kedd-Hétfő késő este vagy Szerda-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Elsőre közös hoki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 18:19
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! 23/6centihez keresek passzív pasit
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok kocsival. Masztira, orálra, kukkolàsra srácoknak lehet csatlakozni. Sötétszürke autó
Nyíregyen napközben kipróbálnám a szopást.Borotvált farok előnyben.
Szombathelyi fiatal 18+ fiút keresek közös autós hokira.Max 25 éves legyél.Igényes sportos fiú vagyok.Bi,hetero fiú legyél.Szeresd a szexet,kalandokat,nudizàst