Biszex partnert keresek vas,zala, somogyból utazni tudok diszkréció feltétel, aktív-passziv is érdekel
Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is
Helyem nincs Utazni tudok
Dél-Dunántúl
Helyem nincs Utazni tudok
Dél-Dunántúl
Sziasztok!
Tapolca-Pápa környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Tapolca-Pápa környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Pentek delelott / delutanra igényes aktiv pasit keresek
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Sziasztok szivesen ismerkednék Hatvan Gyöngyös környékén diszkret ápolt pasikal
Szabad a mai napok. Srácok?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Többes sexre keresünk mostani talira partnereket Budapest ès környékén mi fiú lány pÁR vagyunk
Hármasra keresünk akt, uni pasit-mi két pasi vagyunk..
Hármasra keresünk vékony átlagos pasit
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Ma kora délutánra keresek aktívként Budapesten, valaki?
Sziasztok BP 17.ker tali ma délelőtt?
Hali! Mostanában valaki a 2. vagy 3. kerületben?
Sziasztok. Most hajnal 2 utan valaki, Miskolc déli részén? Autoban szivesen szopnék
Még a nicked is gusztustalan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 22:03
Törölt felhasználó (4700680)

Helló. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Többesben is benne lennék
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Szomabat délutánra keresek ígényes AKTÍV úriembert, NAGY mérettel (20+ cm), aki megszopatna Szolnokon!
Pentek delelott / delutanra igényes aktiv pasit keresek
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok
Nyiregyhazan
Szortelen passziv vagyok