Szolnok megyében valaki aki betorne bevezetne egy kivancsi hetero pasit . ?
Szopni szerető pasit keresek Pécsen ne légy kamus...
A 8. kerületben keresek valakit közös hokira vagy orálra napközben. Hely vagy autó kellene.
Holnap délután Hévízen szopnék, dugatnám a fenekem többesben is. Imádok spermát nyelni minden mennyiségben!
Zalaegerszegen most pasi?
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek. Minden érdekel. Van magassarkú harisnya tanga.
18ban lenne női fehérneműt kedvelő ffi?
Keress.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 10:47
Törölt felhasználó (1226482)

Nem kövér fiút szopatnék, leszopnék.
Most 11ker Bocskai úton aktív srác lenne?
Privátba írj
Privátba írj
Egerben ma kora este, kb.6 és 9 között szopni szeretnék.
Ilen az én szerencsém.
Tegnap jártam arra.
(Ez egy válasz Vadasz79 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 09:13
Tegnap jártam arra.

Sziasztok! Holnap délelőtt Székesfehérváron nincs kedve valakinek szopni? Helyem sajna nincs.
Kifutónál szopnék.
Valaki?
Valaki?
Monor,Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van este 8 ig rá érek.
Nem kövér fiút szopatnék, leszopnék.
Sziasztok. Találkoznék Zala,Vas,Somogy megyei bipartnerrel aki megszopatna, vagy amit szeretne. Diszkréció fontos,utazás megoldható.
Délelőtt szopnék Cegléden
Békéscsabai női rucit kedvelő, bi passzív pasi vagyok. Méretes, borotvalt farkú domináns pasit keresek, olyat aki alazva szopatna, tágítana, arcra elvezne. Keresek párt, több pasit és domina nőt is.
Helló Csepelen este 19 óra körül átutazok valaki arrafelé egy hoki esetleg orál?
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Sziasztok! Holnap délelőtt Székesfehérváron nincs kedve valakinek szopni? Helyem sajna nincs.