Budapesten most valaki? Ha csak tele a zacsi és ürítenél egyet írj rám! Akár azonnal!
Sziasztok,
Szopnék most Bp-n hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt
Szopnék most Bp-n hely van.Lehetsz hetero bi meleg.Írj ha szopatnàl egy jòt
Sziasztok,valaki aktív aki igazàn akar szopatni? Helyem van,a XVI ban.
Van itt kanos srác akin segíteni kell? BP
Szopnek tapasztalt partnert bpn
Valakin szívesen segítenék orálisan! (3.ker!) Akár egyoldalúan is!
Nagyfarkú aktiv pasi közös masztira kocsival?? Reptéri kifutónál 13 óra felé???
Írtam
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
XIV.kernem van helyem, es egy hasonlo koru,szortelen sracot keresek, kalandozasra
XIV.kernem van helyem, es egy hasonlo koru,szortelen sracot keresek, kalandozasra

Gyere szét szoplak
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 02. 04. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok akadna most egy bisex uni vagy aktiv pasi hatvanban akit leszophatnèk?èn 40 es nős bi passziv vagyok
18 ker kornyeken valaki egy kozos maszti. Hely nincs. Csak a páros ferfi tagja
Siófok környékén valaki?
11ker Bocskai úton aktív srácot keresek hosszabb távra!!
Privátba írj!!
Privátba írj!!
Kanos partneremen segítenék mostanában Budapesten. Valaki?
Budapest valaki?
Sziasztok. Bp 3.kerület Békásmegyer és környékén keresek partnert orális kényeztetésre. Nagyon régen szoptam már, de megkívántam újra nagyon. Jó lenne valakivel megismerkedni, és alaposan leápolni. 45 éves vagyok. Ha gondolod ismerkedjünk. PÜ-írj ha lehet.
Dunakeszi Auchan, ELTE TTK
(Ez egy válasz Robikaa11 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Szeged Algyő környékén