Ma késő délutàn autós szex? Női fehérneműs passzív bi vagyok, nem sok tapasztalattal.
Valaki most viber camban egy jó farok masztit nem nézne meg?
Szia, Szekszárd Dunaújváros között részen vagyok, bi uni. Van női ruha harisnya magassarkú. Taliznak.irj mit szeretnél.
Kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 15. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 15. szombat 08:54
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Most valaki aki kivernè nekem a 13ker a környéken és imádja a gecit ? Kocsimban akàr vagy nálad !
Ki akar szopatni,szopni egy burkoló bekasmegyeren?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Tiszakécskén esetleg valaki?Közös maszti és ami még belefér
Debrecen - Nyiregy vonalon szopnék ma napközben.
Igényes ápolt 40/196 Nyiregyhazi pasi ismerkedne
Helyem van
Helyem van
Nyíregyházán ismerkednèk ápolt diszkrét nagyobb méretű idősebb férfival..
Sziasztok most 8ker környékén keresnék sexpartnert uni bisex volnék
Sziasztok! Hétvége folyamán valaki talizna Veszprém-Ajka-Pápa környékén?

Heves, Nógrád, Borsod megye ?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

Vácon nincs senki aki tele van gecivel és beleélvezne a számba? Van egy eldugott hely de lényegében a szabadban van. Előveszed elélvezel és megyünk a dolgunkra.
Helló Szeged?
Sziasztók !
Ma este Miskolc környékén ?
Ma este Miskolc környékén ?
Szopnék szophatnék Bp írj
Most valaki Gyöngyös Hatvan környékén?