Ma 13-órára megyek a reptéri kifutóhoz ! Cumiztatnék valakit.
Sziasztok, hètföi napra àpolt aktív pasit keresek, akivel àtèlhetnèm elsö prosztata orgazmusomat. Diszkrèt helyem van, tudd hogy mit akarsz. Lègy àpolt, diszkrèt ès irànyító tipus.
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei enyhén biszex férfitagú párral ismerkednék. Igényes, diszkrét vagyok.
Ma este negyed hét körül lehet hogy benézek Dunakeszin az Auchan glory-ba. Délután még megírom, hogy tudok-e menni.
Hétfön,Bp-n ismerkednék.Én magas nagydb ffias,full szörös testü,borostás arcu,fejü nős uni akt bi vagyok..!?Szeretnék találkozni,és élvezzkedni,akivel meg lenne a kölcsönös szimpatia.Imádom mint bárki más az orált,de akár egyoldaluan is kényeztetnélek,végig.Irj és találkozzunk,helyem nincs de autom igen.
Veszprém pasit keresek
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Bi parok csak parok bpn aktiv vagyok
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran
Ráckeve környéken valaki ma??
Ismerkednék olyan pasival, akit szintén szokott vibrizni a neje és tud a bi vágyairól
Ma valaki autós kaland Miskolc környékén?
Ma delutan ?5 ora korul
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiverném valakiét ma délután kocsiban,szabadban Albertirsa-Tápioszentmárton környékén
11ker Bocskai úton keresek egy normális srácot hosszabb távra még mindig!!!
43éves vagyok. Diszkréció maximális!
Privátba írj!!
43éves vagyok. Diszkréció maximális!
Privátba írj!!
Passzív srácot keresek mára bp-kecskemét vonalon.
Most dél Pesten szopnék max 50 éves korig. Autóban viszonzàs nélkül .
Szombat-Hétfő késő este vagy Vasárnap-Kedd kora hajnalban Nógrád megyében 29 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szívesen kielégìtelek ma éjszaka Cegléden!
Reptér vki van?