Sziasztok. Szerda reggel szopnék Zuglóban. Hely van.
Sziasztok, ha valaki éppen rá ér a környéken Bp xvi ker. Csömör , egy kő orál erejéig szívesen látom, üdv
Üdv, transszal ismerkednènk Győrből/környèkèről!
Bi parokkal ismerkednek bpn
Üdv. Roma srácot szopnék ma délelőtt Zuglóban.
Vecsés - Cegléd vonalon és vonzáskörzetében ma és holnap Bő spermájú fiút leszopnék.
Helyem van, itazni tudok.
Helyem van, itazni tudok.
Meg van. Már nem aktuális..
MA 11. ker kaland, oral, sex
Sziasztok! Ma de. szép farkat szopnék Székesfehérváron.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok, most valaki ki jön hozzám? Orális örömökre. Pest Cinkota.
Ma délelőtt Cegléden nem akar senki szoptatni vagy dugni..
Békásmegyer valaki kölcsönös mostanában?
Szia...engem is érdekelne hasonló élmény!
(Ez egy válasz reget üzenetére (2023. 04. 17. hétfő 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 17. hétfő 14:44

Sziasztok, kölcsönös kézire keresnék partnert vagy gumiban lévő farkat szopnék pesten vagy pest megyében
Ma délután Győrben valaki kalandra?
Valaki kivernè a farkam most a Pesten? Kocsimban vagy nálad !
Bizony ki
(Ez egy válasz Bi35bp üzenetére (2023. 04. 19. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
11ker Bocskai úton dolgozó/lakó srácot keresek hosszabb távra!
43éves vagyok.
Privátba írj!
43éves vagyok.
Privátba írj!