Sziasztok! Megnézne most viber camban valaki hogy verem ki.
Fejér megye, Dunaújváros, Székesfehérvár vonalon nagydarab srác nyitott mindenre. Írj ha érdekel.
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Nem kövér urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Nem kövér urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok,biszex pasik, aktív,illetve uni partnerem keresem ma,most orális örömökre. Helyem van, gyere és érezzűk jól magunk! XVI. Ker.
Ma este keresnek partnert pestmegyeben , sokmindenre nyitott vagyok

Reptér vége van valaki aki szájrátéttel gyógyít?
Sziasztok! Este 10 utánra keresek kalandot, leginkább aktivat keresek. Nyékládháza közelében.
Reptérnél kukit kóstolnék.
Valaki?
Valaki?
Ma késő este Ráckevén macis pasi?
Holnap estére keresem aktív partnerem!Szopnék, de dugható is vagyok!Szombathely-Győr útvonal környékén!
Reptérnél cumi?
Üdv dughato pasit keresek 18.5 a farkam.
Kecskemét Cegléd Nagykőrös környékén valaki aki szeretne szoptatni vagy dugni..helyem van diszkréció higiénia fontos
Valaki tervezi a ki nézest az algyői hídhoz
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz.
Szia , Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek autós kaland uni vagyok. Van harisnya magassarkú ha érdeke.lehet csak maszti is. Írj nyugodtan
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Helló! Bicske Pest útvonalon szopatnék vagy hokiznék valaki ráér esetleg ma délután?
Bi parokkal ismerkednek bpn csak parok aktiv vagyok