Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

42 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! Ma este szopnék Budapesten. Hely kell, 34 éves passzív srác vagyok.
Reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Pécsen szopnék végig a számba
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Szopatnék kint 4 ker. Timár utca.
Most valaki XI.ker?
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Nagydarab pasi Maglód Gyömrő?
Szopatnék,szopnék most. Sümeg Keszthely környékén
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Békésben keresek 40/50es aktív pasit, érdeklődj levélben
Ma este aktív pasi aki szopatna ?Szombathely - Győr útvonal mentén!
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Nyiregyhazan pasi aki maszirozna? Majd leszopna?
Hely van

Hely van
10 után reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok Gyöngyös környékén keresek helyel rendelkezö diszkrét ápolt dughato pasit vagy párt
Valaki megszopatna?Vas Szhely Zala Ausztria
Ma este aktív pasikat leszopnék! Helyem van de Esztergom környékén én is mehetek..
Macis pasi vállalna egy fuvart Ráckevéről Budapestre?