Ma este Nagytarcsan valaki szopizna?
Szigetszentmiklóson kalandoznèk kicsit
A hét valamelyik napján lenéznék az Újpesti "nudira"! Kezdő vagyok, szívesen ismerkednék. Bugyi lesz rajtam, (a nadrág alatt) szívesen venném a hasonló érdeklődésű srácok jelentkezését. Elsősorban kukkolni szeretek, de szimpátia alapján, egy kis " simi"is belefér. A többi, meg jön magától! (Privátban jelentkezz!)
Üdv.
Üdv.
Ma délután pesten meglátogatnék biszex párt.
Sziasztok.
Kulturált, igényes srácként ismerkednék Budapesten, Budapesthez közel szintén hasonló, szimpatikus férfivel.
Kulturált, igényes srácként ismerkednék Budapesten, Budapesthez közel szintén hasonló, szimpatikus férfivel.
Ma valaki Vecsési szeretne szopni? Írjon ❤️
Ma valaki szopatna? Bp
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Miskolcon most szopnék hely van!
Szigetszentmiklóson szívesen kielégítenèk valakit
Sziasztok! Fiatal tapasztalt srácot szopatnék Pesten
Polgár környékén szopnék
Hali! Szopatna mostanában valaki az 1. vagy 2. kerületben?
15,16 ker vagy Fót felè bi pasi mostanàban?
Ürítene most valaki? Hely van, privàtban írj
Ma estére keresek szexhavert egymás kölcsönös kényeztetésére. Helyem van, de utazni is tudok. Ha autós kalandra vágysz az is megoldható.
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Sziasztok.Heves megye Recsk Parád környékén aktív pasit keresek délelőtti találkára.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.