Szép borotváltat szopnék de engem is lehet
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
bekes vagy szolnok megyebol van valaki???
Budapesten ma délután aktív vagy uni srác? Kelenföld, Budaőrs főleg, de mobil vagyok.
Békásmegyer valaki kölcsönös hokira?
Most Újpesten?
Ma napközben szopnék szopatnék Kecskeméten
Boldoggá tudna tenni egy motoros férfi...? Ha csak az udvarodban ülnék rá a motorodra, az is jó lenne : ))) A farkadra is ráülök utána.
Ma este szopnék, viszonzás nélkül, kíváncsi heterot is. Tata, Komárom környéke. Autóban.
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Sziasztok!
Szívesen lennék szexjátéka pasinak/pasiknak. Legyél egyedül vagy haverokkal! Egy a lényeg, legyen hol elbújnunk!
Várom a leveleket!
Bence
Szívesen lennék szexjátéka pasinak/pasiknak. Legyél egyedül vagy haverokkal! Egy a lényeg, legyen hol elbújnunk!
Várom a leveleket!

Bence
Kamus pöcs. Választ ne várjatok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 23:03
Törölt felhasználó (4546452)

Hali. Veszprémi passzív srácot keresek.
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Budapest most?
Felejtsétek el! Engem letiltott, mert már többször érdeklődtem! Vicc!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 08:29
Törölt felhasználó (4389252)

Sziasztok! Holnap délelőtt idősebb urat szopnék Keszthely környékén.
Délpest vki?
Alkalom adtán benne lennék.
(Ez egy válasz janija88 üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 07:48

Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen!
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Sziasztok! Bi férfit, bi férfi tagú házaspárt keresek diszkrét kapcsolatra. Békéscsaba és környéke!
Ma autós kalandra Bp.-en aktív partnert keresek!
ma valaki szopatna?