Bi pasit keresünk közös masztihoz harmadiknak. Normális, ápolt bi pasik vagyunk.
Hali! Reptér környékén most valaki?
Hali. Itt vagyok a közelben.
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress

Most a reptéri kifutónál valaki?
Dunakeszi Auchan glory "technikai okok miatt" le van zárva. :/ Elszívok egy cigit kint a padon, utána megyek.
10.00 körül benézek az Auchanba.
Most délelőtt 16 ker mellett nálam, közös maszti, orál?

Ma délelőtt 9:30 és kb 10:45 között cumiznék Lajosmizsén!
Helyem van

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok! Ma délelőtt 10-11 között a reptéri kifutó végénél szívesen csatlakoznák valakihez..
Ma este ráérő aktív partner? Szombathely -Győr térsége!
Pécsrn szopatnék
Oralkaland XI ma? hm?
Tiszafüreden ma délután térdelnék
Sziasztok!
Hétvégén Pápa-Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Hétvégén Pápa-Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?helyem van Szentendrèn
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén autós kalandra bi vagy meleg srácot.
Holnap,péntek valaki? Keszthely, Zalaegerszeg, Sümeg körűl?