Jó reggelt! Ma délelött is vam helyem kölcsönös oral vagy farokverés valaki?
Mór-Kisbér közelében keresek bi akítv pasit, hétköznap délelőtti találkozásra, nem egy alkalomra. Én bi full passzív, borotvált. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Helyem nincs, utazni tudok, autós tali is lehet.

Sziasztok. Ma délután aktiv kanos pasit keresek nyiregyháza vagy környékén.
Kocsiban,szabadban megnéznék egy farokverést ma Nagykáta,Szentmártonkáta,Albertirsa,Tápószentmárton környékén.
Sziasztok!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van,csak olyan irjon aki hajlandó telon beszélni elötte!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van,csak olyan irjon aki hajlandó telon beszélni elötte!
Reggel 8tol hellyel rendelkezo aktiv pasi? Bp es vonzaskorzete. En passziv, es sok idom lenne.
Szokott valaki Nepliget fele jarni?
Nagy mozgast lattam ma is
Irj privit

Nagy mozgast lattam ma is
Irj privit

Nagykáta környékén holnap vékony pasin könnyitenék kézzel vagy műpuncival
Sziasztok.
Kedves, igényes budapesti srácként keresek, férfias, kulturált barátot, akár ma estére, de azért inkább hosszabb távra gondolva.
Kedves, igényes budapesti srácként keresek, férfias, kulturált barátot, akár ma estére, de azért inkább hosszabb távra gondolva.
Hali, mai nap Esztergom környékén ki szopatna, dugna 19,30 körül.!? Ketten is lehettek,
Aktív 40/50es pasit keresek szexre és orálra Békésben, írj és levélben megbeszéljük a többit.
Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz Moris123 üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvár környékén van esetleg valaki kölcsönös oralra hokira?
Szia Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környéki valaki? Bi uni vágyók. Van magassarkú harisnya tanga.
Jövő héten egy kölcsönös orál ?
Veszprém, Fehérvár környékén max 40 ig
Veszprém, Fehérvár környékén max 40 ig
Igen Pécsen szopok.
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 05. 06. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia szopnék Pécsen végig a számba
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten vagy környékén autós kalandra keresek pasit.
Bi parok most delutan vagy este bpn ?