Nudizàshoz, meztelenkedèshez keresem partnerem.
Szia Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek, autó S kaland . Szopok viszonzas nélkül. Harisnya tanga magassarkú van
Szopnék. Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár
Heves megyei megbizhato partnert keresek az sembaj ha szopni imádo vagy
Szopni, nyalni szerető pasit keresnék Debrecenben!
Én igen
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2023. 05. 09. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki szopatna? Bp
11. Kerbe szopnék most egyoldalúan. Hely van
Dél-pesten, vagy a reptérnél szopnék.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok! Ma napközben, SZÉKESFEHÉRVÁRON valaki közös hoki vagy oral?

Ma dél és 13 óra között valaki bpn szexmoziban vagy valamelyik nyílvános illemhelyén kölcsönös orálra?
Szekszard v környék???
Helyem van
Helyem van
Benne vagyok
(Ez egy válasz sasmacska üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Pénteken délelőtt kiverném valakinek a 8. kerületben.
Nem kövér de sok spermájú fiú orálra?
Te is leszophatsz.
Te is leszophatsz.
Valaki most segítene rajtam,szereti ha sok geci jön és kivernè nekem?? Dunaplazanal vagyok!
Valakiknek lenne kedve 15. Kerben most kölcsönös vagy egyoldalú oral? Ha van autód az a legjobb, mert kb még egy fél órát érek rá.
Nyugati pályaudvar környékén szopnék most. Valakinek van kedve hozzá?
Üdv !
Csatlakoznék egy bi párhoz ha esetleg adódna valami … =)
Csatlakoznék egy bi párhoz ha esetleg adódna valami … =)