Ma kora délután szopnék szép kemény farkat végig helyem van diszkréció higiénia fontos,de dugható is vagyok.
Valakinek lenne kedve kiverni a farkam úgy hogy magamra élvezzek?? 13.ker kornyeke! Kocsimban vagy nálad! Tele vagyok!
Valaki kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből péntek délelőtt? Hely van, utazni tudok! Többes is ok!
Holnap napközben keresek valakit Maglódról vagy a környékről.
Ma vagy holnap Cegléden vagy környékén autós kalandban benne lenne valaki? Elsősorban kölcsönös orál.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Pécsről keresek fiatal, szopatható fiút. 45 éves , férfias pasi vagyok
Mára keresek passzív partnert. Hely kell.
Kora délután a Népligetnél lenyelném

Miskolcon vagy a környékén szopnák.Tudok menni,helyem nincs.Minden megoldás érdekel,kölcsönös cumi is lehet,fizetős is jó.
Aktiv sracot keresnek , pest megyeben

Újpesten valaki most?
Valaki ma esetleg? Akinek helye is van?
Miskolcon vagy a környékén,ma délelőtt szopnák.
Szépvölgyin csatlakozik hozzám valaki most?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Holnap napközben keresek valakit Maglódról vagy a környékről.
Balatonfüreden valaki?
M3 autópályán mostanában valaki?
Valaki ilyenkor 11. Kerben egy szopasra? Csak egyoldaluan szopnek