Ma este 6 után szopatnék(30as, izmos, nagyfarkú vagyok) X. ker kocsiban, vagy Dunakeszi auchan glory hole, esetleg dunakeszi-balassagyarmat útvonalon kocsiban.
Sziasztok most valaki Zugló vagy kb 2 óra mulva 11ker?
Sziasztok! Ma délelött és kora délután van helyem! Kölcsönös farokverés vagy oral? Valaki
Tatabanyán ma délelőt keresek paszivat kit dughatok is.
az enyem megnézné
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 15:08

Van itt olyan pasi akinek szintén tud a neje a bi vágyról és még is nézné a két pasit szex közben?
Lenne most srác a 11ker Bocskai út környékéről: akit leránthatok?
Hely van. 43éves vagyok. Diszk max!
Privátba írj!0
Hely van. 43éves vagyok. Diszk max!
Privátba írj!0
Aktívat keresek baranyában főként orálra, de majd ahogy adja a helyzet. Helyem nincs, maximum kocsim tudom felajánlani helynek.
45-50 évesig keresek egy kanos farkú srácot, aki szívesen kiveretné a farkát élvezésig. Bp 16kerben olykor hely megoldható, de ha van helyed, az még jobb lenne.
Ha valakit érdekel, Dunakeszi-Fót környékén orális kényeztetés, az keressen meg privátban.
Inkább éjszaka érek rá! 24h-04h között elérhető vagyok. Lehet a szex, akár 15 perc, vagy óra hossza is. Privit várok és tali! BUDAPEST
(Ez egy válasz Karesz6666 üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal, kezdő bi aktív pasi vagyok... keresek nálam tapasztaltabb passzív, illetve uni partnert. Elég nagy és vastag intimem van, ezt vedd figyelembe! Utazni tudok
Délpest vki?
Ma este keresek aktív/bi srácot orál kalandhoz Budapestről.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Én 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. Hely szükséges.
Szia korábban nem jó neked ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 17:56
Törölt felhasználó (4564862)

Ma, este vagy éjszaka szopnék vagy (és) baszatnám magam! Köcsög, passzív vagyok.
Szeretem, ha aláznak. Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. De, el is vihetsz magadhoz. Vetkőzöm meztelenre, ha szereted. A gecid mehet a számba vagy az arcomra. Ingyenes szex! Ma este, 20 órától elérhető vagyok, reggel 04-ig. Lehetsz idős, macis, nagyon ducis is. Vagy nős, heteró is, no problem! (40-80éves/100-140kg). BUDAPEST

Ma, este vagy éjszaka szopnék vagy (és) baszatnám magam! Köcsög, passzív vagyok.
Szeretem, ha aláznak. Helyem vagy kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. De, el is vihetsz magadhoz. Vetkőzöm meztelenre, ha szereted. A gecid mehet a számba vagy az arcomra. Ingyenes szex! Ma este, 20 órától elérhető vagyok, reggel 04-ig. Lehetsz idős, macis, nagyon ducis is. Vagy nős, heteró is, no problem! (40-80éves/100-140kg). BUDAPEST

Holnap reggel Hatvanban valaki hely van
Hétfő,kedd délután rá érő aktív srác ,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van .
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes/férfias srác-pasi??
BISZEX férfias adottsagú ( min. 80 kg) normális, intelligens srác, férfi van itt? Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-ózd vonalon? Írj privát üzenetet!