Ma délután rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van.
Sziasztok,szopnék ma Bp-n.Írj ha szopatnàl egy jòt.Hely van.
Ma 2 óra körül megnéznék egy masztit Lajosmizse-Klábertelepnél a régi sógyárnál.
Bi parok erden es kornyeken
Holnap reggel 7 körül Hatvanban két pasihoz csatlakozhatna aktiv
megnéznék egy farokverést ma autoban,szabadban.mobilis vagyok,Monor,Albertirsa,Tápiószentmárton,Cegléd de messzebb is megyek...
Debrecenbe ma valaki ???
Vékony srácot keresek közös masztihoz!
Pest és környékén
Pest és környékén
Ma szopnék autóban akár kíváncsi heterot is. Komárom megye!
Helo ..ma délelőtt Pestit keresek...
Szigetszentmiklóson a délelőtti órákban kalandoznèk.
Hellyel rendelkező bi sracot keresek Pesten. Cserébe egy szép faszt tudok ajánlani.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma este 6 után szopatnék(30as, izmos, nagyfarkú vagyok) X. ker kocsiban, vagy Dunakeszi auchan glory hole, esetleg dunakeszi-balassagyarmat útvonalon kocsiban.
Sziasztok most valaki Zugló vagy kb 2 óra mulva 11ker?
Sziasztok! Ma délelött és kora délután van helyem! Kölcsönös farokverés vagy oral? Valaki
Tatabanyán ma délelőt keresek paszivat kit dughatok is.
az enyem megnézné
(Ez egy válasz biszexpasit üzenetére (2023. 05. 14. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 14. vasárnap 15:08

Van itt olyan pasi akinek szintén tud a neje a bi vágyról és még is nézné a két pasit szex közben?
Lenne most srác a 11ker Bocskai út környékéről: akit leránthatok?
Hely van. 43éves vagyok. Diszk max!
Privátba írj!0
Hely van. 43éves vagyok. Diszk max!
Privátba írj!0