Debrecenben szopatnék
Szisztok! Aktívat keresek minden jóra Mosonmagyaróvár környékén
Üllő Gyál környékén keresek hellyel rendelkező passzívat
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Szabadban miskolc.mellett?
Budapesten valaki ma? Helyem van de menni is tudok, ill. szabadban is ok.

Bi parok pestnegyeben aki nemcsak irogatni mer ?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Fiú sexet keresek ma Veszprém
Sziasztok!
Mezőtur és környékén valaki?
Mezőtur és környékén valaki?

Sziasztok,szép vasárnapot,aktív vagy uni biszex partneremet keresem,orális örömök kiélvezéséhez a mai napon,esetleg hosszabb távon is. Helyem van a XVI kerületben. Írjatok bátran,de csak olyanok akik találkozni is mernek.
Szopnék egy jòt BP és környékén! 40 felett
írj privi

Aktívat keresek kezdő passzívként. BP.
Budapest XI. oral?
Helló mezökövesd miskolc közötti utvonalon szopok !! Autóban szabadban! Parok pasik hoz csatlakoznék
Ma dèl körül üres a hàz. Èn passziv vagyok ès 1 vagy 2 àpolt pasit keresek aki eljonne ès egyszerre szopatnànak-dugnànak.
Priviben írj ha èrdekel.
Priviben írj ha èrdekel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi parok mai nap folyaman ?aktiv vagyok
Sziasztok! Reggel 7 ig egy gyors oral valaki?