Egom környéki fiatal vékony sráccal ismerkednék.
Holnap 5korul Budaörs és környékén valaki leszopna? 18as kívánatos farkam van .
Nyiregyen a számba élvezne holnap valaki?
Pesten biszex pasik?
Ma este szopnék Pécsen
Sziasztok!Passziv/ uni partnert keresek Győr/ környékén...
Ilyen engem is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 23. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 13:34
Törölt felhasználó (4698082)

Sziasztok, tudnátok ajánlani privátban egy masszőrt, aki jól masszíroz, jól néz ki és nem fél mindenhol megfogni...

Szopnék Komárom megyében. Akár viszonzás nélkül, kíváncsi heterot is.
Borsod, Nógrád, Heves megye ? Sok mindenre nyitott , sportos, normális, bi pasi vagyok - írjatok
Sziasztok. Szolnokról valaki?
Engem érdekelne a dolog csak viszonylag messze vagyok onnan
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 23. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 08:37
Törölt felhasználó (1116592)

Meg probalom a lehetetlent!!!
Szerda estere 20-orai kezdessel Bisex Bukakke partit szeveznek minimum 3 aktiv reszvetelevel!!
Mezokovesd meleti kis faluban lenne egy csaladi hazban!
Akit erdekel privatban keressen.
Bar itt mrg egy ferfit sem talalni akit le lelehetne szopni nem 3 mat egyszerre.
Szerda estere 20-orai kezdessel Bisex Bukakke partit szeveznek minimum 3 aktiv reszvetelevel!!
Mezokovesd meleti kis faluban lenne egy csaladi hazban!
Akit erdekel privatban keressen.
Bar itt mrg egy ferfit sem talalni akit le lelehetne szopni nem 3 mat egyszerre.
Most keresem aktív vagy uni partnerem,orális örömökre ,hely ok. XVI. Ker.
Holnap délelőtt igényes urat szopnék Keszthelyen.
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
Szigetvár, Kaposvár környékén aktiv?
Igényes, ápolt igazán nagyméretű (min 20 ) faszt szopnék, még sosem volt a számban ekkora. Ha szeretsz gátlástalanul szopatni és spriccelni, írj. Le is pisilhetsz
Sziasztok, tudnátok ajánlani privátban egy masszőrt, aki jól masszíroz, jól néz ki és nem fél mindenhol megfogni...
Bp 13. ker és környékén.
Bp 13. ker és környékén.

Holnap kora reggel aktív srác 11ker Bocskai úton??
Privátba írj!
Privátba írj!
Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív kanos pasi hel van.