Délelőtt aktív srác lenne 11ker Bocskai úton?
Privátba írj
Privátba írj
Szopatnék, dugnék fiatal srácot, dunakeszi-balassagyarmat útvonalon. Én 30éves, nagy intimmel, izmos testalkattal.
Sziasztok!
Pünkösdi hétvégén Pápa-Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Pünkösdi hétvégén Pápa-Ajka-Tapolca környékén helyel rendelkező partnerem keresem.
Ápolt ,egészséges aktív partnerekkel ismerkednék. Mindegy hol laksz. Jelölj kapcsolatra, amennyiben szimpatikus vagy,kereslek ha arra járok...
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 1/2 5-től. Maszti, kukkolàs, napozás srácok? Szürke autót keress
Fiatal srácot keresek aki alaposan leszopna Pécsen.Tel szám és hívlak
Ma valaki Ráckeve környéken vagy megint a vibrivel kell játszanom?
Sziasztok. Egyszer talán hátha..
Olyan partnert keresnék aki szereti a hosszas kényeztető eggyütléteket. Érd és környékén.

Szentendrén valaki? Helyem nincs, privizz...
40-60 közötti budapesti férfival ismerkednék, aki hozzám hasonlóan bi-kíváncsi heteró vagy kezdő biszex és orálnál többre nem is vágyik.
11.kerben Pasit szopnék viszonzás nélkül.
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker?
13 ker?
Szarvasnál aktív?
Helló sziasztok, Győrbe keresek akitv pasit akinek van helye! Passzív szűz fiú vagyok
Ország középső részén valaki most?
Cegléden ma éjszaka aktiv partnert keresek!

Sziasztok!
Zuglóban keresek aktív vagy uni pasit akinek van helye. 25 éves duci, nagydarab passzív/uni pasi vagyok.
Többi privátban
Zuglóban keresek aktív vagy uni pasit akinek van helye. 25 éves duci, nagydarab passzív/uni pasi vagyok.
Többi privátban
Bp 4 Újpest uni-passziv partner?

13kerbe biszex pasik?